Adatvédelmi Tájékoztató

Rakovics Tímea mint adatkezelő, az alábbiakban tájékoztatlak a tyradesign.hu weboldal Kapcsolat aloldalán kért személyes adatok felhasználásáról.

  1. Az oldalon a neved és Email címed kérjük megadásra. Ezen adatok megadásával tudsz kapcsolatba kerülni velünk. Az adatok megadásakor nyilatkozol arról, hogy hozzájárulsz ahhoz, hogy a Tyradesign kezelje az adataidat, és hogy megismerted ezt az Adatvédelmi Tájékoztatót.

  2. A fenti adatok megadásának a célja az, hogy Rakovics Tímea válaszolhasson a megkeresésedre grafikai munka elvégzése témájában.

  3. A megadott adatok a tyradesign.hu weboldal szerverén kerülnek eltárolásra, amelyet a Magyar Hosting Kft. (adószám: 23495919-2-41 , cégjegyzékszám: 01-09-968314 , Elérhetőség: (Ügyfélszolgálat:) https://online.mhosting.hu üzemeltet.

  4. A fent megjelölt helyeken az adatokat az alábbi ideig őrizzük:

    1. Amint jelzed nekünk, hogy nem kívánsz szerződést kötni velünk a munkára, adataidat azonnal töröljük.

    2. Ha történik szerződéskötés, akkor adataidat a szerződött munka elvégzésének idejére megőrizzük, hogy kapcsolatban maradhassunk. A termékek sikeres átadása után adataidat rögtön töröljük.

  5. Az adataid és azok kezelésével kapcsolatban Rakovics Tímea adatkezelőhöz fordulhatsz a következő elérhetőségen: info@tyradesign.hu adataid kezeléséről is ezen a címen vonhatod vissza.

  1. Adatkezeléssel kapcsolatos panaszoddal közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, telefon: +36 1 391 1400, email: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: www.naih.hu) fordulhatsz.